- Úvod
- Jednodruhové koření
- 50g balení (sáček se svárem)
- Pepř červený celý (50g)
Pepř červený celý (50g)

- Kompletní specifikace
- Pepř červený celý (50g)SKLADEM62 Kč54 Kč bez DPH
Pepř červený celý
Použitá část rostliny: sušený plod pirulu (strom)
Vzhled a barva: červené kuličky
Vůně a chuť: silné aroma, lehce sladká chuť
Použití v kuchyni: Do směsí s jinými druhy pepře a na ryby.
Historie a současnost: Pepř červený (růžový) je původem z Peruánských And, rozšířil se do Texasu, Mexika a Španělska. Není to pravý pepř, ale má pronikavou chuť s pepřem spojovanou.
Náš tip: Červený pepř se často používá i jako dekorace!
Recept:
Utopenci s feferonkami
8 feferonek, 8 špekáčků, 4 cibule, 4 bobkové listy, 12 lžic octa, 8 kuliček celého zeleného a červeného pepře, 200ml vody
Špekáčky podélně nařízneme, nedokrojíme do konce. Cibule nakrájíme na kolečka. Feferonky podélně překrojíme. Do zářezů ve špekáčcích vkládáme feferonku a kolečka cibule. Vodu svaříme s octem, pepřem a bobkovým listem. Špekáčky dáme do sklenice, přelijeme nálevem.
Pro shlédnutí kompletního sortimetu - klikni zde