Logo
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.

Pískavice celá (100g)

Řecké seno celé

Pískavice celá Použitá část rostliny: semena pískavice Vzhled a barva: sypká tvrdá, šedožluté matné barvy Použití v kuchyni: Do indického kari, egypts... celý popis
Dostupnost
SKLADEM - Ihned k dodání
Běžná cena
22 Kč
17 Kč
15 Kč
bez DPH
ks
Číslo produktu:KO1020140
Výrobce:Profikoření
Země původu:Egypt
Hmotnost:100 g
Hlídat cenu / dostupnost
Podobné produkty
    Pískavice celá (50g)
    12 Kč
    10 Kč bez DPH
    12 Kč
    10 Kč bez DPH
    SKLADEM - Ihned k dodání
    ks
      Pískavice celá (200g)
      28 Kč
      24 Kč bez DPH
      28 Kč
      24 Kč bez DPH
      SKLADEM - Ihned k dodání
      ks
        Pískavice celá (500g)
        67 Kč
        58 Kč bez DPH
        67 Kč
        58 Kč bez DPH
        SKLADEM - Ihned k dodání
        ks
          Pískavice celá (1 Kg)
          124 Kč
          108 Kč bez DPH
          124 Kč
          108 Kč bez DPH
          SKLADEM - Ihned k dodání
          ks
            Pískavice celá (5 Kg)
            500 Kč
            435 Kč bez DPH
            500 Kč
            435 Kč bez DPH
            SKLADEM - Ihned k dodání
            ks
            Kompletní specifikace

            Pískavice celá

            Použitá část rostliny: semena pískavice

            Vzhled a barva: sypká tvrdá, šedožluté matné barvy

            Použití v kuchyni: Do indického kari, egyptských a etiopských chlebů, do dušených pokrmů a na obalení smažených pokrmů.

            Historie a současnost: Pískavice neboli řecké seno, pochází z okolí Středozemního moře. U nás se pěstuje ojediněle.

            Zdravotní účinky: Povzbuzuje trávení, ulevuje při kašli, nadýmání a průjmech. Odpradávna se používala jako ženské afrodiziakum.

            Náš tip: Pískavice se používá především v indické a egyptské kuchyni, udělejte si doma netradiční indický pokrm!

            Recept:

            Cizrna po indicku

            350g cizrny, olej, 2 cibule, 250g rajčat, mletý koriandr, mletý kmín, lžička skořice, zelená chilli paprička, 4 lžíce citrónové šťávy, lžíce pískavice, zázvor

            Cizrnu namočíme přes noc, pak uvaříme. Cibuli usmažíme. Pak přidáme nakrájená rajčata a smažíme. Přimícháme koření a cizrnu a 350 ml vývaru z ní. Osolíme a vaříme. Zbylou cibuli zamícháme s chilli papričkou, nastrouhaným zázvorem a citrónovou šťávou. Směs přimícháme do cizrny a podáváme.


            Pro shlédnutí kompletního sortimetu - klikni zde

            Obchod ověřený zákazníky
             

            Kontakt
            Logo
            Využijte náš chat, vpravo dole na obrazovce.
            Copyright © 2020 - www.profikoreni.cz