Logo
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.

Pískavice celá (100g)

Řecké seno celé

Pískavice celá Použitá část rostliny: semena pískavice Vzhled a barva: sypká tvrdá, šedožluté matné barvy Použití v kuchyni: Do indického kari, egypts... celý popis
Dostupnost
SKLADEM
37 Kč
32 Kč
bez DPH
ks
Číslo produktu:KO1020140
Výrobce:Profikoření
Země původu:Egypt
Hmotnost:100g
Hlídat cenu / dostupnost
Podobné produkty
    Pískavice celá (50g)
    27 Kč
    23 Kč bez DPH
    27 Kč
    23 Kč bez DPH
    SKLADEM
    ks
      Pískavice celá (200g)
      68 Kč
      59 Kč bez DPH
      68 Kč
      59 Kč bez DPH
      SKLADEM
      ks
        Pískavice celá (500g)
        105 Kč
        91 Kč bez DPH
        105 Kč
        91 Kč bez DPH
        SKLADEM
        ks
          Pískavice celá (1 Kg)
          203 Kč
          177 Kč bez DPH
          203 Kč
          177 Kč bez DPH
          SKLADEM
          ks
            Pískavice celá (5 Kg)
            965 Kč
            839 Kč bez DPH
            965 Kč
            839 Kč bez DPH
            SKLADEM
            ks
            Kompletní specifikace

            Pískavice celá

            Použitá část rostliny: semena pískavice

            Vzhled a barva: sypká tvrdá, šedožluté matné barvy

            Použití v kuchyni: Do indického kari, egyptských a etiopských chlebů, do dušených pokrmů a na obalení smažených pokrmů.

            Historie a současnost: Pískavice neboli řecké seno, pochází z okolí Středozemního moře. U nás se pěstuje ojediněle.

            Zdravotní účinky: Povzbuzuje trávení, ulevuje při kašli, nadýmání a průjmech. Odpradávna se používala jako ženské afrodiziakum.

            Náš tip: Pískavice se používá především v indické a egyptské kuchyni, udělejte si doma netradiční indický pokrm!

            Recept:

            Cizrna po indicku

            350g cizrny, olej, 2 cibule, 250g rajčat, mletý koriandr, mletý kmín, lžička skořice, zelená chilli paprička, 4 lžíce citrónové šťávy, lžíce pískavice, zázvor

            Cizrnu namočíme přes noc, pak uvaříme. Cibuli usmažíme. Pak přidáme nakrájená rajčata a smažíme. Přimícháme koření a cizrnu a 350 ml vývaru z ní. Osolíme a vaříme. Zbylou cibuli zamícháme s chilli papričkou, nastrouhaným zázvorem a citrónovou šťávou. Směs přimícháme do cizrny a podáváme.


            Pro shlédnutí kompletního sortimetu - klikni zde

            Obchod ověřený zákazníky
             

            Kontakt
            Logo
            Využijte náš chat, vpravo dole na obrazovce.
            Copyright © 2020 - www.profikoreni.cz