KOŘENÍ, VÝVARY, SEMÍNKA
OŘECHY, SUŠENÉ POTRAVINY
ČAJE, KÁVA
RŮZNÉ DRUHY SOLI
DALŠÍ SORTIMENT
PRO ŘEZNÍKY A UZENÁŘE
MLÝNKY, HMOŽDÍŘE, KOŘENKY
DOPLŇUJÍCÍ ROZDĚLENÍ KOŘENÍ
- Úvod
- Kořenící směsi bez glutamanu
- 100g balení (sáček se svárem)
- Provensálské koření (100g)
Provensálské koření (100g)
- Kompletní specifikace
- Související zboží30
- Provensálské koření (100g)SKLADEM - Ihned k dodání20 Kč17 Kč bez DPH
Provensálské koření
Vzhled a barva: směs drcených bylin zelené barvy
Složení: oregano, rozmarýn, bazalka, tymián, majoránka, estragon, šalvěj, máta, saturejka, levandule
Použití v kuchyni: Na kuřecí maso, krůtí, jehněčí, skopové i králičí. Ke grilování a dušení masa.
Historie a současnost: Provensálské bylinky pochází z Provence (oblast jižní Francie).
Zdravotní účinky: Při léčivých kůrách a zánětech.
Náš tip: Máte rádi paštiku? Napadlo Vás udělat si doma vlastní? Vyzkoušejte za pomoci provensálského koření.
Recept:
Domácí játrová paštika
1kg játry, 0,5kg bůčku, sůl, pepř, 1dcl smetany, 2 stroužky česneku, lžička provensálského koření, cibule
Játra i bůček pokrájíme, okořeníme a dáme přes noc do lednice. Druhý den vyndáme, a dáme péct na 200°C hodinku. Vyndáme a rozmixujeme. Pak přidáme pokrájenou osmahnutou cibulku, šlehačku a česnek. Dáme do formy a do trouby s 3 cm vody a pečeme takto 2 hodiny.
Pro shlédnutí kompletního sortimetu - klikni zde
- TOP produkt
- TOP produkt
- Akce
- Novinka
- TOP produkt
- TOP produkt
- TOP produkt
- Novinka
- Novinka
- Novinka
- Novinka
- Novinka