Logo
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
 
 
 

Provensálské koření (100g)

Provensálské koření Vzhled a barva: směs drcených bylin zelené barvy Složení: oregano, rozmarýn, bazalka, tymián, majoránka, estragon, šalvěj, máta, s... celý popis
Dostupnost
SKLADEM - Ihned k dodání
Běžná cena
26,00 Kč
20,00 Kč
17,39 Kč
bez DPH
ks
Číslo produktu:KO1020144
Země původu:Polsko
Výrobce:Profikoření
Hlídat cenu / dostupnost
Podobné produkty
    Provensálské koření (50g)
    15,00 Kč
    13,04 Kč bez DPH
    15,00 Kč
    13,04 Kč bez DPH
    SKLADEM - Ihned k dodání
    ks
      Provensálské koření (200g)
      37,00 Kč
      32,17 Kč bez DPH
      37,00 Kč
      32,17 Kč bez DPH
      SKLADEM - Ihned k dodání
      ks
        Provensálské koření  (500g)
        89,00 Kč
        77,39 Kč bez DPH
        89,00 Kč
        77,39 Kč bez DPH
        SKLADEM - Ihned k dodání
        ks
          Provensálské koření (1Kg)
          160,00 Kč
          139,13 Kč bez DPH
          160,00 Kč
          139,13 Kč bez DPH
          SKLADEM - Ihned k dodání
          ks
            Provensálské koření (5 Kg)
            675,00 Kč
            586,96 Kč bez DPH
            675,00 Kč
            586,96 Kč bez DPH
            SKLADEM - Ihned k dodání
            ks
            Kompletní specifikace

            Provensálské koření

            Vzhled a barva: směs drcených bylin zelené barvy

            Složení: oregano, rozmarýn, bazalka, tymián, majoránka, estragon, šalvěj, máta, saturejka, levandule

            Použití v kuchyni: Na kuřecí maso, krůtí, jehněčí, skopové i králičí. Ke grilování a dušení masa.

            Historie a současnost: Provensálské bylinky pochází z Provence (oblast jižní Francie).

            Zdravotní účinky: Při léčivých kůrách a zánětech.

            Náš tip: Máte rádi paštiku? Napadlo Vás udělat si doma vlastní? Vyzkoušejte za pomoci provensálského koření.

            Recept:

            Domácí játrová paštika

            1kg játry, 0,5kg bůčku, sůl, pepř, 1dcl smetany, 2 stroužky česneku, lžička provensálského koření, cibule

            Játra i bůček pokrájíme, okořeníme a dáme přes noc do lednice. Druhý den vyndáme, a dáme péct na 200°C hodinku. Vyndáme a rozmixujeme. Pak přidáme pokrájenou osmahnutou cibulku, šlehačku a česnek. Dáme do formy a do trouby s 3 cm vody a pečeme takto 2 hodiny.


            Pro shlédnutí kompletního sortimetu - klikni zde

            Obchod ověřený zákazníky
             

            Kontakt
            Logo
            Využijte náš chat, vpravo dole na obrazovce.
            Copyright © 2020 - www.profikoreni.cz