NABÍDKA KOŘENÍ
Úvod » Kořenící směsi bez glutamanu » 200g balení (sáček se svárem) » Provensálské koření (200g)
|
Číslo produktu / Název zboží: |
|
| |
---|---|---|---|---|
![]() |
KO1000116 Provensálské koření (50g) |
skladem
|
naše cena 15,00 Kč (0,57 EUR) | |
![]() |
KO1020144 Provensálské koření (100g) |
skladem
|
naše cena 20,00 Kč (0,76 EUR) | |
![]() |
KO1020693 Provensálské koření (500g) |
skladem
|
naše cena 89,00 Kč (3,40 EUR) | |
![]() |
KO1020993 Provensálské koření (1Kg) |
skladem
|
naše cena 160,00 Kč (6,12 EUR) | |
![]() |
KO1021242 Provensálské koření (5 Kg) |
skladem
|
naše cena 675,00 Kč (25,80 EUR) |
Provensálské koření
Vzhled a barva: směs drcených bylin zelené barvy
Složení: oregano, rozmarýn, bazalka, tymián, majoránka, estragon, šalvěj, máta, saturejka, levandule
Použití v kuchyni: Na kuřecí maso, krůtí, jehněčí, skopové i králičí. Ke grilování a dušení masa.
Historie a současnost: Provensálské bylinky pochází z Provence (oblast jižní Francie).
Zdravotní účinky: Při léčivých kůrách a zánětech.
Náš tip: Máte rádi paštiku? Napadlo Vás udělat si doma vlastní? Vyzkoušejte za pomoci provensálského koření.
Recept:
Domácí játrová paštika
1kg játry, 0,5kg bůčku, sůl, pepř, 1dcl smetany, 2 stroužky česneku, lžička provensálského koření, cibule
Játra i bůček pokrájíme, okořeníme a dáme přes noc do lednice. Druhý den vyndáme, a dáme péct na 200°C hodinku. Vyndáme a rozmixujeme. Pak přidáme pokrájenou osmahnutou cibulku, šlehačku a česnek. Dáme do formy a do trouby s 3 cm vody a pečeme takto 2 hodiny.
Pro shlédnutí kompletního sortimetu - klikni zde