Logo
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
  1. Úvod
  2. Nakladací sůl, rychlosůl, praganda
  3. Rychlosůl, praganda, nakládací sůl s jódem (1kg)

Rychlosůl, praganda, nakládací sůl s jódem (1kg)

Dusitanová sůl s jódem

Dusitanová nakládací sůl s JÓDEM Označována také jako, rychlosůl, praganda nebo nakládací sůl Chrání masné výrobky před oxidaci tuků, má konzervační ú... celý popis
Dostupnost
SKLADEM - Ihned k dodání
33 Kč
27 Kč
bez DPH
ks
Číslo produktu:KO5010007
Výrobce:Profikoření
Země původu:Německo
Hmotnost:1 Kg
Hlídat cenu / dostupnost
Podobné produkty
    Rychlosůl, praganda, nakládací sůl s jódem (500g)
    18 Kč
    15 Kč bez DPH
    18 Kč
    15 Kč bez DPH
    SKLADEM - Ihned k dodání
    ks
      Rychlosůl, praganda, nakládací sůl s jódem (5kg)
      111 Kč
      92 Kč bez DPH
      111 Kč
      92 Kč bez DPH
      SKLADEM - Ihned k dodání
      ks
        Rychlosůl, praganda, nakládací sůl s jódem (25kg)
        402 Kč
        332 Kč bez DPH
        402 Kč
        332 Kč bez DPH
        SKLADEM - Ihned k dodání
        ks
        • Kompletní specifikace
        • Rychlosůl, praganda, nakládací sůl s jódem (1kg)
          Rychlosůl, praganda, nakládací sůl s jódem (1kg)
          SKLADEM - Ihned k dodání
          33 Kč
          27 Kč bez DPH
        • ks
        Kompletní specifikace

        Dusitanová nakládací sůl s JÓDEM

        Označována také jako, rychlosůl, praganda nebo nakládací sůl

        Chrání masné výrobky před oxidaci tuků, má konzervační účinky. Zlepšuje chuť a vůni výrobků, přispívá k zbarvení masa do růžova.

        Vzhled a barva: bílá krystalická látka

        Doporučené dávkování: 20 - 22g na 1kg díla (masa), příp. dle receptury. Na výrobu láku pro nakladání masa cca 100g na 1 L vody příp. dle receptury.

        Návod na použití pro maso na uzení: Vychlazené a nasolené maso zalijeme lákem a necháme ležet 5-7 dnů v chladu, maso se doporučuje překládat cca co 2 dny. 

        Návod na použití pro maso na výrobu klobás: Maso na výrobu klobás promícháme se solí a necháme ležet 1-2 dny. Po proležená přídáme ostatní přísady jako koření apod., následně promícháme a plníme do střev.

        Složení: jedlá sůl vakuová, E250 dusitan sodný 0,5 – 0,6 %, E 535 hexakyanoželeznatan sodný protispékavá látka, jodičnan draselný 33 - 58 mg/kg

        Použití: Pro nasolení masa, výrobu láku k naložení před uzením, výrobu klobás, salámů, sekané, konzerv a polokonzer.

        Potravinářská sůl s rychlým konzervačním účinkem používaná v masném a uzenářském průmyslu na úpravu a konzervaci masa a masných výrobků. Vakuová sůl s obsahem dusitanu sodného ke zpracování masných výrobků a uzenin.


        Pro shlédnutí kompletního sortimetu - klikni zde

        Zboží zařazeno v kategoriích
        Obchod ověřený zákazníky
         

        Kontakt
        Logo
        Využijte náš chat, vpravo dole na obrazovce.
        Copyright © 2020 - www.profikoreni.cz