Logo
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
  1. Úvod
  2. Nakladací sůl, rychlosůl, praganda
  3. Rychlosůl, praganda, nakládací sůl s jódem (500g)

Rychlosůl, praganda, nakládací sůl s jódem (500g)

Dusitanová sůl s jódem

Dusitanová nakládací sůl s JÓDEM Označována také jako, rychlosůl, praganda nebo nakládací sůl Chrání masné výrobky před oxidaci tuků, má konzervační ú... celý popis
Dostupnost
SKLADEM
24 Kč
20 Kč
bez DPH
ks
Číslo produktu:KO5010009
Výrobce:Profikoření
Země původu:Německo
Hmotnost:500g
Hlídat cenu / dostupnost
Podobné produkty
    Rychlosůl, praganda, nakládací sůl s jódem (1kg)
    46 Kč
    38 Kč bez DPH
    46 Kč
    38 Kč bez DPH
    SKLADEM
    ks
      Rychlosůl, praganda, nakládací sůl s jódem (5kg)
      152 Kč
      126 Kč bez DPH
      152 Kč
      126 Kč bez DPH
      SKLADEM
      ks
        Rychlosůl, praganda, nakládací sůl s jódem (25kg)
        554 Kč
        458 Kč bez DPH
        554 Kč
        458 Kč bez DPH
        SKLADEM
        ks
        • Kompletní specifikace
        • Rychlosůl, praganda, nakládací sůl s jódem (500g)
          Rychlosůl, praganda, nakládací sůl s jódem (500g)
          SKLADEM
          24 Kč
          20 Kč bez DPH
        • ks
        Kompletní specifikace

        Dusitanová nakládací sůl s JÓDEM

        Označována také jako, rychlosůl, praganda nebo nakládací sůl

        Chrání masné výrobky před oxidaci tuků, má konzervační účinky. Zlepšuje chuť a vůni výrobků, přispívá k zbarvení masa do růžova.

        Upozornění pro uzenáře a jiné zpracovatele: Důrazně nedoporučujeme maso, případně dílo, přípravovat před fyzickým dodáním objednaných surovin, které plánujete pro Vaši výrobu použít. Z důvodu měnící se průměrné doby dodání v průběhu roku a také vzhledem k nepředvídatelným situacím, které mohou nastat, by se mohl Váš předpřipravený výrobek, ještě před dodáním, zkazit či znehodnotit.

        Vzhled a barva: bílá krystalická látka

        Doporučené dávkování: 20 - 22g na 1kg díla (masa), příp. dle receptury. Na výrobu láku pro nakladání masa cca 100g na 1 L vody příp. dle receptury.

        Návod na použití pro maso na uzení: Vychlazené a nasolené maso zalijeme lákem a necháme ležet 5-7 dnů v chladu, maso se doporučuje překládat cca co 2 dny. 

        Návod na použití pro maso na výrobu klobás: Maso na výrobu klobás promícháme se solí a necháme ležet 1-2 dny. Po proležená přídáme ostatní přísady jako koření apod., následně promícháme a plníme do střev.

        Složení: jedlá sůl vakuová, E250 dusitan sodný 0,5 – 0,6 %, E 535 hexakyanoželeznatan sodný protispékavá látka, jodičnan draselný 33 - 58 mg/kg

        Použití: Pro nasolení masa, výrobu láku k naložení před uzením, výrobu klobás, salámů, sekané, konzerv a polokonzer.

        Potravinářská sůl s rychlým konzervačním účinkem používaná v masném a uzenářském průmyslu na úpravu a konzervaci masa a masných výrobků. Vakuová sůl s obsahem dusitanu sodného ke zpracování masných výrobků a uzenin.


        Pro shlédnutí kompletního sortimetu - klikni zde

        Zboží zařazeno v kategoriích
        Obchod ověřený zákazníky
         

        Kontakt
        Logo
        Využijte náš chat, vpravo dole na obrazovce.
        Copyright © 2020 - www.profikoreni.cz