KOŘENÍ, VÝVARY, SEMÍNKA
OŘECHY, SUŠENÉ POTRAVINY
ČAJE, KÁVA
RŮZNÉ DRUHY SOLI
DALŠÍ SORTIMENT
PRO ŘEZNÍKY A UZENÁŘE
MLÝNKY, HMOŽDÍŘE, KOŘENKY
DOPLŇUJÍCÍ ROZDĚLENÍ KOŘENÍ
- Úvod
- Umělé obaly
- Střevo na párky kolagenní 26mm Fine-C 1ks
Střevo na párky kolagenní 26mm Fine-C 1ks
- Novinka
- Kompletní specifikace
- Střevo na párky kolagenní 26mm Fine-C 1ksSKLADEM138 Kč114 Kč bez DPH
Kompletní specifikace
Kolagenní jedlé hovězí střívko řásněné s otevřeným koncem
Upozornění pro uzenáře a jiné zpracovatele: Důrazně nedoporučujeme maso, případně dílo, přípravovat před fyzickým dodáním objednaných surovin, které plánujete pro Vaši výrobu použít. Z důvodu měnící se průměrné doby dodání v průběhu roku a také vzhledem k nepředvídatelným situacím, které mohou nastat, by se mohl Váš předpřipravený výrobek, ještě před dodáním, zkazit či znehodnotit.
Barva: čirá
Použití:
- vídeňské párky, hot dog, grilovací párky, kabanos, frankfurtské párky, jemné párky, klobásky aj.
- ideální na uzené párky
- pro párky vařené v páře a sušené
Průměr obalu po naplnění: 2,6 cm
1 ks = Jeden roubík = délka 14,3 m
Vlastnosti:
- vynikající zpracování
- optimální pohlcování kouře
- regulovatelná kvalita „skusu“ splňující očekávání zákazníků
- stálá barva a vůně
Zpracování:
- roubíky nenamáčíme dopředu
- narážíme ihned po vyjmutí z obalu
- výrobky se udí v kouři a vaří se v páře při max. teplotě 75 °C
- po tepelném opracování doporučujeme výrobky ochladit sprchováním studenou vodou
- uzení studeným kouřem a sušení je možno provádět dle potřeby
Pro shlédnutí kompletního sortimetu - klikni zde
Zboží zařazeno v kategoriích