Logo
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
  1. Úvod
  2. Mléka, smetany, vejce, puding
  3. Mléka, smetany, vejce
  4. Sušená vejce v prášku, slepičí vajíčka (500g)

Sušená vejce v prášku, slepičí vajíčka (500g)

Vynikající alternativa čerstvých vajíček

Sušená vejce v prášku, slepičí vajíčka Vynikající alternativa čerstvých vajíček Plnohodnotná náhrada čerstvých vajec. Bez obsahu přídatných látek, aro... celý popis
Dostupnost
SKLADEM
232 Kč
202 Kč
bez DPH
ks
Číslo produktu:KO73098
Výrobce:Profikoření
Země původu:Slovensko
Hmotnost:500g
Hlídat cenu / dostupnost
Podobné produkty
    Sušená vejce v prášku, slepičí vajíčka (1kg)
    442 Kč
    384 Kč bez DPH
    442 Kč
    384 Kč bez DPH
    SKLADEM
    ks
      Sušená vejce v prášku, slepičí vajíčka (5kg)
      2 042 Kč
      1 776 Kč bez DPH
      2 042 Kč
      1 776 Kč bez DPH
      SKLADEM
      ks
        Sušená vejce v prášku, slepičí vajíčka (200g)
        110 Kč
        96 Kč bez DPH
        110 Kč
        96 Kč bez DPH
        SKLADEM
        ks
        • Kompletní specifikace
        • Sušená vejce v prášku, slepičí vajíčka (500g)
          Sušená vejce v prášku, slepičí vajíčka (500g)
          SKLADEM
          232 Kč
          202 Kč bez DPH
        • ks
        Kompletní specifikace

        Sušená vejce v prášku, slepičí vajíčka

        Vynikající alternativa čerstvých vajíček

        Plnohodnotná náhrada čerstvých vajec. Bez obsahu přídatných látek, aromat, barviv, příchutí, konzervantů a GMO.

        Sušená vejce jsou jako skutečná jen dehydratovaná. Vejce obsahují velké nožství prospěšných látek pro organismus jako jsou minerální látky, vitamíny a zejména bílkoviny. Ideální zdroj bílkovin pro sportovce.

        Výhodou sušených vejec je jejich nenáročnost na skladování.

         

        Složení: 100% sušené vejce. Prášek ze slepičích vajec (bílek a žloutek).

        Zpracování: Sušená (dehydratovaná potravina je zbavená vody).

        Konzervace: Pasterizovaná vejce (pasterizace je proces zničení mikroorganizmů pomocí vyšší teploty).

        Pasterizace: Tekutá vaječná melanž se pasterizuje při teplotě 64-66°C po dobu příbližně 3-4 minut.

        Použití: Jak do vekých gastro provozů, tak do kuchyně v domácnosti. Pro zpracování do pekárenských výrobků, cukrovinek, těstovin, majonéz, koláčů, obalování, omelety, polévek, těstovin, slouží jako plnohodnotná náhrada za čerstvá vejce.

         

        Návod k přípravě: rozpusťe 250 g prášku ve 750 ml vody o teplotě 20°C.  250 g sušených vajec a 750 ml vody je 1 kg tekutých vajec, tj. cca 20 čerstvích vajec střední velikosti.

         

        Nutriční hodnoty na 100g:

        • energie: 568 kcal/2352 kJ
        • bílkoviny: 47,5 g
        • sacharidy: 6 g
        • tuky: 39 g - z toho nasycené mastné kyseliny 13,1 g
        • vláknina: 0g
        • sůl: 1,25 g


        Pro shlédnutí kompletního sortimetu - klikni zde

        Obchod ověřený zákazníky
         

        Kontakt
        Logo
        Využijte náš chat, vpravo dole na obrazovce.
        Copyright © 2020 - www.profikoreni.cz