Logo
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.

Celer kostka sušený (500g)

Celer kostka sušený Použitá část rostliny: sušená nadzemní část rostliny Vzhled a barva: sypká tvrdá směs celerových kostek, krémově žluté barvy Vůně ... celý popis
Dostupnost
SKLADEM - Ihned k dodání
Běžná cena
151 Kč
150 Kč
130 Kč
bez DPH
ks
Číslo produktu:KO1020600
Výrobce:Profikoření
Země původu:Polsko
Hmotnost:500 g
Hlídat cenu / dostupnost
Podobné produkty
    Celer kostka sušený (50g)
    26 Kč
    23 Kč bez DPH
    26 Kč
    23 Kč bez DPH
    SKLADEM - Ihned k dodání
    ks
      Celer kostka sušený (100g)
      34 Kč
      30 Kč bez DPH
      34 Kč
      30 Kč bez DPH
      SKLADEM - Ihned k dodání
      ks
        Celer kostka sušený (200g)
        65 Kč
        57 Kč bez DPH
        65 Kč
        57 Kč bez DPH
        SKLADEM - Ihned k dodání
        ks
          Celer kostka sušený (1 Kg)
          275 Kč
          239 Kč bez DPH
          275 Kč
          239 Kč bez DPH
          SKLADEM - Ihned k dodání
          ks
            Celer kostka sušený (5 Kg)
            1 275 Kč
            1 109 Kč bez DPH
            1 275 Kč
            1 109 Kč bez DPH
            SKLADEM - Ihned k dodání
            ks
              Celer kostka sušený (15 Kg)
              3 525 Kč
              3 065 Kč bez DPH
              3 525 Kč
              3 065 Kč bez DPH
              SKLADEM - Ihned k dodání
              ks
              Kompletní specifikace

              Celer kostka sušený

              Použitá část rostliny: sušená nadzemní část rostliny

              Vzhled a barva: sypká tvrdá směs celerových kostek, krémově žluté barvy

              Vůně a chuť: výrazné aroma

              Použití v kuchyni: do polévek, omáček, na pečení masa, saláty. Jako koření se používá nadzemní část rostliny, řapíky, listy i mletá semena. Používá se často v balkánské, středomořské, americké, anglické i české kuchyni. Obsahuje velké množství éterických olejů.

              Historie a současnost: Pochází z dávnověku. Celer byl pěstován už v Egyptě. Pro Řeky a Římany byl celer symbol smutku a smrti a zasvěcovali ho bohům podsvětí. V Evropě se začal pěstovat až po třicetileté válce. Nyní je hlavně pro svá semena pěstován ve Francii, Indii a USA.

              Zdravotní účinky: působí protizánětlivě, močopudně podporuje činnost ledvin, povzbuzuje chuť k jídlu, podporuje trávení, zpevňuje cévy. Vhodný pro diabetiky, revmatiky a při obezitě.

              Alergen: celer

              Náš tip: celer je výborným ochucovadlem do polévek, vyzkoušejte jeho aromatickou chuť!

              Recept:

              Celerová krémová polévka

              150g cibule, 250g celeru, 300g rajčat, 400g brambor, 150g másla, 2 litry vody, sůl, pepř

              Cibuli očistíme, nakrájíme na kolečka a zpěníme na másle. Přidáme očištěný a nakrouhaný celer a obojí do zlatova osmažíme. Potom zalijeme horkou vodou, osolíme, opepříme, přidáme syrové oloupané a rozkrájené brambory, rozpůlená rajčata a vše vaříme asi 30 minut. Hotovou polévku procedíme, uvařenou zeleninu a brambory rozmixujeme a vložíme zpět do procezené polévky.


              Pro shlédnutí kompletního sortimetu - klikni zde

              Zboží zařazeno v kategoriích
              Obchod ověřený zákazníky
               

              Kontakt
              Logo
              Využijte náš chat, vpravo dole na obrazovce.
              Copyright © 2020 - www.profikoreni.cz