Logo
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.

Estragon (100g)

Pelyněk kozalec

Estragon Použitá část rostliny: listy Vzhled a barva: světle zelené listy Vůně a chuť: silně aromatická vůně, pikantně trpká chuť Použití v kuchyni: d... celý popis
Dostupnost
SKLADEM
45 Kč
39 Kč
bez DPH
ks
Číslo produktu:KO1020068
Výrobce:Profikoření
Země původu:Polsko
Hmotnost:100g
Hlídat cenu / dostupnost
Podobné produkty
    Estragon (50g)
    34 Kč
    30 Kč bez DPH
    34 Kč
    30 Kč bez DPH
    SKLADEM
    ks
      Estragon (200g)
      87 Kč
      76 Kč bez DPH
      87 Kč
      76 Kč bez DPH
      SKLADEM
      ks
        Estragon (500g)
        177 Kč
        154 Kč bez DPH
        177 Kč
        154 Kč bez DPH
        SKLADEM
        ks
          Estragon (1 Kg)
          341 Kč
          297 Kč bez DPH
          341 Kč
          297 Kč bez DPH
          SKLADEM
          ks
            Estragon (5 Kg)
            1 601 Kč
            1 392 Kč bez DPH
            1 601 Kč
            1 392 Kč bez DPH
            SKLADEM
            ks
            Kompletní specifikace

            Estragon

            Použitá část rostliny: listy

            Vzhled a barva: světle zelené listy

            Vůně a chuť: silně aromatická vůně, pikantně trpká chuť

            Použití v kuchyni: do omáček, bylinkové máslo, při ochucování octů, do salátů a marinád, při přípravě kuřete, omelet a polévek.

            Historie a současnost: Lidovým názvem Pelyněk. Pochází ze střední a jihozápadní Asie a daří se mu v teplých výživných půdách. Je základním kořením francouzské kuchyně.

            Zdravotní účinky: Podporuje chuť k jídlu, sekreci žluče, tlumí křečové bolesti při poruchách trávení a proti střevním parazitům.

            Náš tip: Do pokrmů se přidává těšně před dovařením kvůli zachování jeho výrazného aroma!

            Recept:

            Kuře na estragonu

            Sůl, 1 lžíce citrónové šťávy, 2 lžičky petrželky, mletý pepř, 4 lžíce másla, 1,5 lžičky estragonu, 1 kuře

            Kuře naporcujeme. Bylinky si nasekáme najemno. Rozehřejeme si máslo a důkladně jím kuře potřeme. Pokapeme citrónovou šťávou, osolíme a opepříme. Kuře vložíme do pekáče, zasypeme bylinkami a pečeme.


            Pro shlédnutí kompletního sortimetu - klikni zde

            Obchod ověřený zákazníky
             

            Kontakt
            Logo
            Využijte náš chat, vpravo dole na obrazovce.
            Copyright © 2020 - www.profikoreni.cz