Logo
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.

Estragon (200g)

Pelyněk kozalec

Estragon Použitá část rostliny: listy Vzhled a barva: světle zelené listy Vůně a chuť: silně aromatická vůně, pikantně trpká chuť Použití v kuchyni: d... celý popis
Dostupnost
SKLADEM - Ihned k dodání
Běžná cena
88 Kč
61 Kč
53 Kč
bez DPH
ks
Číslo produktu:KO1020316
Země původu:Polsko
Výrobce:Profikoření
Hlídat cenu / dostupnost
Podobné produkty
    Estragon (50g)
    19 Kč
    17 Kč bez DPH
    19 Kč
    17 Kč bez DPH
    SKLADEM - Ihned k dodání
    ks
      Estragon (100g)
      32 Kč
      28 Kč bez DPH
      32 Kč
      28 Kč bez DPH
      SKLADEM - Ihned k dodání
      ks
        Estragon (500g)
        149 Kč
        130 Kč bez DPH
        149 Kč
        130 Kč bez DPH
        SKLADEM - Ihned k dodání
        ks
          Estragon (1 Kg)
          280 Kč
          243 Kč bez DPH
          280 Kč
          243 Kč bez DPH
          SKLADEM - Ihned k dodání
          ks
            Estragon (5 Kg)
            1 299 Kč
            1 130 Kč bez DPH
            1 299 Kč
            1 130 Kč bez DPH
            SKLADEM - Ihned k dodání
            ks
            Kompletní specifikace

            Estragon

            Použitá část rostliny: listy

            Vzhled a barva: světle zelené listy

            Vůně a chuť: silně aromatická vůně, pikantně trpká chuť

            Použití v kuchyni: do omáček, bylinkové máslo, při ochucování octů, do salátů a marinád, při přípravě kuřete, omelet a polévek.

            Historie a současnost: Lidovým názvem Pelyněk. Pochází ze střední a jihozápadní Asie a daří se mu v teplých výživných půdách. Je základním kořením francouzské kuchyně.

            Zdravotní účinky: Podporuje chuť k jídlu, sekreci žluče, tlumí křečové bolesti při poruchách trávení a proti střevním parazitům.

            Náš tip: Do pokrmů se přidává těšně před dovařením kvůli zachování jeho výrazného aroma!

            Recept:

            Kuře na estragonu

            Sůl, 1 lžíce citrónové šťávy, 2 lžičky petrželky, mletý pepř, 4 lžíce másla, 1,5 lžičky estragonu, 1 kuře

            Kuře naporcujeme. Bylinky si nasekáme najemno. Rozehřejeme si máslo a důkladně jím kuře potřeme. Pokapeme citrónovou šťávou, osolíme a opepříme. Kuře vložíme do pekáče, zasypeme bylinkami a pečeme.


            Pro shlédnutí kompletního sortimetu - klikni zde

            Obchod ověřený zákazníky
             

            Kontakt
            Logo
            Využijte náš chat, vpravo dole na obrazovce.
            Copyright © 2020 - www.profikoreni.cz