Logo
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
 
 
 

Pepř černý celý (50g)

Pepř černý celý Použitá část rostliny: plody pepřovníku černého Vzhled a barva: tvrdé kuličky, hnědočerné barvy Vůně a chuť: aromatická kořeněná silná... celý popis
Dostupnost
SKLADEM - Ihned k dodání
Běžná cena
36,00 Kč
29,00 Kč
25,22 Kč
bez DPH
ks
Číslo produktu:KO1000099
Země původu:Ekvádor
Výrobce:Profikoření
Hlídat cenu / dostupnost
Podobné produkty
    Pepř černý celý (100g)
    52,00 Kč
    45,22 Kč bez DPH
    52,00 Kč
    45,22 Kč bez DPH
    SKLADEM - Ihned k dodání
    ks
      Pepř černý celý (200g)
      99,00 Kč
      86,09 Kč bez DPH
      99,00 Kč
      86,09 Kč bez DPH
      SKLADEM - Ihned k dodání
      ks
        Pepř černý celý (500g)
        245,00 Kč
        213,04 Kč bez DPH
        245,00 Kč
        213,04 Kč bez DPH
        SKLADEM - Ihned k dodání
        ks
          Pepř černý celý (1 Kg)
          483,00 Kč
          420,00 Kč bez DPH
          483,00 Kč
          420,00 Kč bez DPH
          SKLADEM - Ihned k dodání
          ks
            Pepř černý celý (5 Kg)
            2 357,00 Kč
            2 049,57 Kč bez DPH
            2 357,00 Kč
            2 049,57 Kč bez DPH
            SKLADEM - Ihned k dodání
            ks
              Pepř černý celý (25Kg)
              11 250,00 Kč
              9 782,61 Kč bez DPH
              11 250,00 Kč
              9 782,61 Kč bez DPH
              SKLADEM - Ihned k dodání
              ks
              Kompletní specifikace

              Pepř černý celý

              Použitá část rostliny: plody pepřovníku černého

              Vzhled a barva: tvrdé kuličky, hnědočerné barvy

              Vůně a chuť: aromatická kořeněná silná vůně, pálivá chuť

              Použití v kuchyni: Na ochucení masa, ať hovězí, skopové, jehněčí, kuřecí nebo dary moře, do zeleninových a bramborových salátů, polévek a omáček.

              Historie a současnost: Pepřovník má svůj původ v Indii, kde je pro své aroma znám už od starověku. Dnes se pěstuje hlavně v tropických zemích. Je jedním z nejrozšířenějších koření. Černý pepř vzniká fermentací nedozrálých zelených bobulí.

              Zdravotní účinky: Podporuje trávení, stimuluje srdeční činnost, působí močopudně a kladně ovlivňuje metabolismus.

              Náš tip: Černý pepř je jedno z nejzákladnějších koření v kuchyni, proto by nemělo při vaření třeba masa chybět ani u Vás!

              Recept:

              Roštěnky na grilu

              7 kuliček černého pepře, 3 lžíce olivového oleje, 5 kusů kardamonu, celá skořice, lžička zázvoru, 7 kuliček červeného pepře, 4 plátky hovězí roštěné

              Plátky masa zbavíme blan. Kardamom, oba druhy celého pepře a skořici rozdrtíme v hmoždíři. Zázvor nastrouháme a promícháme s olejem a rozdrceným kořením. Touto kořeněnou směsí maso potřeme a necháme v chladu několik hodin. Odleželé maso osolíme a grilujeme.


              Pro shlédnutí kompletního sortimetu - klikni zde

              Zboží zařazeno v kategoriích
              Obchod ověřený zákazníky
               

              Kontakt
              Logo
              Využijte náš chat, vpravo dole na obrazovce.
              Copyright © 2020 - www.profikoreni.cz