S cílem usnadnit uživatelům používat naše webové stránky využíváme cookies. Používáním našich stránek souhlasíte s ukládáním souborů cookie na vašem počítači / zařízení. Nastavení cookies můžete změnit v nastavení vašeho prohlížeče.

Úvod » Jednodruhové koření » 50g balení (sáček/ZIP) » Pepř černý celý (50g)


        

Pepř černý celý (50g)

skladem

 

Dostupnost: SKLADEM - Ihned k dodání
Číslo produktu: KO1000099
Země původu: Vietnam
Výrobce: Profikoření
Vyberte si typ balení:
běžná cena 36,00 Kč (1,38 EUR)
naše cena bez DPH: 29,57 Kč (1,13 EUR)
naše cena s DPH (15 %):
34,00 Kč (1,30 EUR)

do košíku:
  ks  

Varianty

Obrázek:
Číslo produktu / Název zboží:
 
Cena:
Pepř černý celý (100g)
KO1020127
Pepř černý celý (100g)
naše cena 63,00 Kč (2,41 EUR)
Pepř černý celý (200g)
KO1020375
Pepř černý celý (200g)
naše cena 122,00 Kč (4,66 EUR)
Pepř černý celý (500g)
KO1020676
Pepř černý celý (500g)
naše cena 295,00 Kč (11,27 EUR)
Pepř černý celý (1 Kg)
KO1020976
Pepř černý celý (1 Kg)
naše cena 570,00 Kč (21,79 EUR)
Pepř černý celý (5 Kg)
KO1021225
Pepř černý celý (5 Kg)
naše cena 2 650,00 Kč (101,28 EUR)
Pepř černý celý (25Kg)
KO1021226
Pepř černý celý (25Kg)
naše cena 12 250,00 Kč (468,20 EUR)

Charakteristika:

Pepř černý celý

Použitá část rostliny: plody pepřovníku černého

Vzhled a barva: tvrdé kuličky, hnědočerné barvy

Vůně a chuť: aromatická kořeněná silná vůně, pálivá chuť

Použití v kuchyni: Na ochucení masa, ať hovězí, skopové, jehněčí, kuřecí nebo dary moře, do zeleninových a bramborových salátů, polévek a omáček.

Historie a současnost: Pepřovník má svůj původ v Indii, kde je pro své aroma znám už od starověku. Dnes se pěstuje hlavně v tropických zemích. Je jedním z nejrozšířenějších koření. Černý pepř vzniká fermentací nedozrálých zelených bobulí.

Zdravotní účinky: Podporuje trávení, stimuluje srdeční činnost, působí močopudně a kladně ovlivňuje metabolismus.

Náš tip: Černý pepř je jedno z nejzákladnějších koření v kuchyni, proto by nemělo při vaření třeba masa chybět ani u Vás!

Recept:

Roštěnky na grilu

7 kuliček černého pepře, 3 lžíce olivového oleje, 5 kusů kardamonu, celá skořice, lžička zázvoru, 7 kuliček červeného pepře, 4 plátky hovězí roštěné

Plátky masa zbavíme blan. Kardamom, oba druhy celého pepře a skořici rozdrtíme v hmoždíři. Zázvor nastrouháme a promícháme s olejem a rozdrceným kořením. Touto kořeněnou směsí maso potřeme a necháme v chladu několik hodin. Odleželé maso osolíme a grilujeme.


Pro shlédnutí kompletního sortimetu - klikni zde