KOŘENÍ, VÝVARY, SEMÍNKA
OŘECHY, SUŠENÉ POTRAVINY
ČAJE, KÁVA
RŮZNÉ DRUHY SOLI
DALŠÍ SORTIMENT
PRO ŘEZNÍKY A UZENÁŘE
MLÝNKY, HMOŽDÍŘE, KOŘENKY
DOPLŇUJÍCÍ ROZDĚLENÍ KOŘENÍ
- Úvod
- Jednodruhové koření
- 1 Kg balení (sáček se svárem)
- Pískavice mletá (1 Kg)
Pískavice mletá (1 Kg)
- Kompletní specifikace
- Související zboží30
- Pískavice mletá (1 Kg)SKLADEM - Ihned k dodání125 Kč109 Kč bez DPH
Pískavice mletá
Použitá část rostliny: semena
Vzhled a barva: sypká směs, šedožluté matné barvy
Použití v kuchyni: Do indického kari,chutney, egyptských a etiopských chlebů, do dušených pokrmů a na obalení smažených pokrmů.
Historie a současnost: Pískavice neboli řecké seno, pochází z okolí Středozemního moře. U nás se pěstuje ojediněle.
Náš tip: Pískavice by neměla chybět ani ve Vaší kuchyni při přípravě cizokrajných pokrmů!
Recept:
Íránský chorešt
1kg zadního hovězího, 400g napolo uvařených fazolí, 2-8 pórků, petrželová nať, šťáva z citronu, olej, mletá pískavice, sůl
V hrnci osmahneme kostky hovězího masa, zalijeme vodou a podusíme. Osmahneme osolené natě petržele, pórku, cibulkami a s fazolemi, citrónovou šťávou a kůrou přidáme k masu. Dusíme do měkka. Dochutíme solí a před dovařením i pískavicí.
Pro shlédnutí kompletního sortimetu - klikni zde
- TOP produkt
- TOP produkt
- TOP produkt
- Akce
- Novinka
- TOP produkt
- TOP produkt
- Novinka
- Novinka
- Novinka
- Novinka