Logo
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
 
 
 

Pískavice mletá (50g)

Řecké seno mleté

Pískavice mletá Použitá část rostliny: semena Vzhled a barva: sypká směs, šedožluté matné barvy Použití v kuchyni: Do indického kari,chutney, egyptský... celý popis
Dostupnost
SKLADEM - Ihned k dodání
Běžná cena
18,00 Kč
11,00 Kč
9,57 Kč
bez DPH
ks
Číslo produktu:KO1000111
Země původu:Egypt
Výrobce:Profikoření
Hlídat cenu / dostupnost
Podobné produkty
    Pískavice mletá (100g)
    16,00 Kč
    13,91 Kč bez DPH
    16,00 Kč
    13,91 Kč bez DPH
    SKLADEM - Ihned k dodání
    ks
      Pískavice mletá (200g)
      27,00 Kč
      23,48 Kč bez DPH
      27,00 Kč
      23,48 Kč bez DPH
      SKLADEM - Ihned k dodání
      ks
        Pískavice mletá (500g)
        66,00 Kč
        57,39 Kč bez DPH
        66,00 Kč
        57,39 Kč bez DPH
        SKLADEM - Ihned k dodání
        ks
          Pískavice mletá (1 Kg)
          125,00 Kč
          108,70 Kč bez DPH
          125,00 Kč
          108,70 Kč bez DPH
          SKLADEM - Ihned k dodání
          ks
            Pískavice mletá (5 Kg)
            575,00 Kč
            500,00 Kč bez DPH
            575,00 Kč
            500,00 Kč bez DPH
            SKLADEM - Ihned k dodání
            ks
            Kompletní specifikace

            Pískavice mletá

            Použitá část rostliny: semena

            Vzhled a barva: sypká směs, šedožluté matné barvy

            Použití v kuchyni: Do indického kari,chutney, egyptských a etiopských chlebů, do dušených pokrmů a na obalení smažených pokrmů.

            Historie a současnost: Pískavice neboli řecké seno, pochází z okolí Středozemního moře. U nás se pěstuje ojediněle.

            Náš tip: Pískavice by neměla chybět ani ve Vaší kuchyni při přípravě cizokrajných pokrmů!

            Recept:

            Íránský chorešt

            1kg zadního hovězího, 400g napolo uvařených fazolí, 2-8 pórků, petrželová nať, šťáva z citronu, olej, mletá pískavice, sůl

            V hrnci osmahneme kostky hovězího masa, zalijeme vodou a podusíme. Osmahneme osolené natě petržele, pórku, cibulkami a s fazolemi, citrónovou šťávou a kůrou přidáme k masu. Dusíme do měkka. Dochutíme solí a před dovařením i pískavicí.


            Pro shlédnutí kompletního sortimetu - klikni zde

            Zboží zařazeno v kategoriích
            Obchod ověřený zákazníky
             

            Kontakt
            Logo
            Využijte náš chat, vpravo dole na obrazovce.
            Copyright © 2020 - www.profikoreni.cz