Logo
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.

Pískavice mletá (100g)

Řecké seno mleté

Pískavice mletá Použitá část rostliny: semena Vzhled a barva: sypká směs, šedožluté matné barvy Použití v kuchyni: Do indického kari,chutney, egyptský... celý popis
Dostupnost
SKLADEM - Ihned k dodání
Běžná cena
23 Kč
16 Kč
14 Kč
bez DPH
ks
Číslo produktu:KO1020139
Výrobce:Profikoření
Země původu:Egypt
Hmotnost:100 g
Hlídat cenu / dostupnost
Podobné produkty
    Pískavice mletá (50g)
    11 Kč
    10 Kč bez DPH
    11 Kč
    10 Kč bez DPH
    SKLADEM - Ihned k dodání
    ks
      Pískavice mletá (200g)
      27 Kč
      23 Kč bez DPH
      27 Kč
      23 Kč bez DPH
      SKLADEM - Ihned k dodání
      ks
        Pískavice mletá (500g)
        66 Kč
        57 Kč bez DPH
        66 Kč
        57 Kč bez DPH
        SKLADEM - Ihned k dodání
        ks
          Pískavice mletá (1 Kg)
          125 Kč
          109 Kč bez DPH
          125 Kč
          109 Kč bez DPH
          SKLADEM - Ihned k dodání
          ks
            Pískavice mletá (5 Kg)
            575 Kč
            500 Kč bez DPH
            575 Kč
            500 Kč bez DPH
            SKLADEM - Ihned k dodání
            ks
            Kompletní specifikace

            Pískavice mletá

            Použitá část rostliny: semena

            Vzhled a barva: sypká směs, šedožluté matné barvy

            Použití v kuchyni: Do indického kari,chutney, egyptských a etiopských chlebů, do dušených pokrmů a na obalení smažených pokrmů.

            Historie a současnost: Pískavice neboli řecké seno, pochází z okolí Středozemního moře. U nás se pěstuje ojediněle.

            Náš tip: Pískavice by neměla chybět ani ve Vaší kuchyni při přípravě cizokrajných pokrmů!

            Recept:

            Íránský chorešt

            1kg zadního hovězího, 400g napolo uvařených fazolí, 2-8 pórků, petrželová nať, šťáva z citronu, olej, mletá pískavice, sůl

            V hrnci osmahneme kostky hovězího masa, zalijeme vodou a podusíme. Osmahneme osolené natě petržele, pórku, cibulkami a s fazolemi, citrónovou šťávou a kůrou přidáme k masu. Dusíme do měkka. Dochutíme solí a před dovařením i pískavicí.


            Pro shlédnutí kompletního sortimetu - klikni zde

            Obchod ověřený zákazníky
             

            Kontakt
            Logo
            Využijte náš chat, vpravo dole na obrazovce.
            Copyright © 2020 - www.profikoreni.cz