Logo
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.

Římský kmín mletý (200g)

Šabrej kmínovitý

Cumin - Římský kmín mletý Použitá část rostliny: mleté semeno Vzhled a barva: sypká směs, barva světlehnědá do hněda Vůně a chuť: aromatická silná vůn... celý popis
Dostupnost
SKLADEM
103 Kč
90 Kč
bez DPH
ks
Číslo produktu:KO1000030
Výrobce:Profikoření
Země původu:Indie
Hmotnost:200g
Hlídat cenu / dostupnost
Podobné produkty
    Římský kmín mletý (50g)
    40 Kč
    35 Kč bez DPH
    40 Kč
    35 Kč bez DPH
    SKLADEM
    ks
      Římský kmín mletý (500g)
      209 Kč
      182 Kč bez DPH
      209 Kč
      182 Kč bez DPH
      SKLADEM
      ks
        Římský kmín mletý (1 Kg)
        403 Kč
        350 Kč bez DPH
        403 Kč
        350 Kč bez DPH
        SKLADEM
        ks
          Římský kmín mletý (5 Kg)
          1 893 Kč
          1 646 Kč bez DPH
          1 893 Kč
          1 646 Kč bez DPH
          SKLADEM
          ks
            Římský kmín mletý (100g)
            53 Kč
            46 Kč bez DPH
            53 Kč
            46 Kč bez DPH
            SKLADEM
            ks
              Římský kmín mletý (25 Kg)
              8 864 Kč
              7 708 Kč bez DPH
              8 864 Kč
              7 708 Kč bez DPH
              SKLADEM
              ks
              Kompletní specifikace

              Cumin - Římský kmín mletý

              Použitá část rostliny: mleté semeno

              Vzhled a barva: sypká směs, barva světlehnědá do hněda

              Vůně a chuť: aromatická silná vůně, ostrá kořeněná chuť

              Použití v kuchyni: při pečení pečiva, výroba salámů a sýrů, přísada do kari, do polévek, omáček, salátů nebo pečeného masa. Někdy se míchá se skořicí a koriandrem.

              Historie a současnost: Už od starověku je znám z Egypta, Řecka a Říma. Později se rozšířil do dalších zemí včetně Afriky a nyní se pěstuje i u Středozemního moře a v Indii. V Čechách je znám jako pilaf. Na rozdíl od obyčejného kmínu je drobnější.

              Náš tip: Cumin je výbornou přísadou například do Arabského chleba!

              Recept:

              Arabský chléb

              2 lžičky soli, 1 lžička římského kmínu, 550ml teplé vody, 7g sušeného droždí, 1 vejce, 500g hrubé bílé chlebové mouky

              Hrubou mouku vsypeme do mísy, přidáme sušené droždí, sůl a římský kmín. Přilejeme vodu, až těsto ztuhne. Necháme 1,5 hodiny vykynout. Vyrobíme bochánky. Pečeme nejdříve 10 minut při 200 °C, pak snížíme teplotu na 160 °C.


              Pro shlédnutí kompletního sortimetu - klikni zde

              Zboží zařazeno v kategoriích
              Obchod ověřený zákazníky
               

              Kontakt
              Logo
              Využijte náš chat, vpravo dole na obrazovce.
              Copyright © 2020 - www.profikoreni.cz