Logo
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
 
 
 

Římský kmín mletý (50g)

Šabrej kmínovitý

Cumin - Římský kmín mletý Použitá část rostliny: mleté semeno Vzhled a barva: sypká směs, barva světlehnědá do hněda Vůně a chuť: aromatická silná vůn... celý popis
Dostupnost
SKLADEM - Ihned k dodání
Běžná cena
33,00 Kč
16,00 Kč
13,91 Kč
bez DPH
ks
Číslo produktu:KO1000026
Země původu:Indie
Výrobce:Profikoření
Hlídat cenu / dostupnost
Podobné produkty
    Římský kmín mletý (100g)
    29,00 Kč
    25,22 Kč bez DPH
    29,00 Kč
    25,22 Kč bez DPH
    SKLADEM - Ihned k dodání
    ks
      Římský kmín mletý (200g)
      54,00 Kč
      46,96 Kč bez DPH
      54,00 Kč
      46,96 Kč bez DPH
      SKLADEM - Ihned k dodání
      ks
        Římský kmín mletý (500g)
        123,00 Kč
        106,96 Kč bez DPH
        123,00 Kč
        106,96 Kč bez DPH
        SKLADEM - Ihned k dodání
        ks
          Římský kmín mletý (1 Kg)
          235,00 Kč
          204,35 Kč bez DPH
          235,00 Kč
          204,35 Kč bez DPH
          SKLADEM - Ihned k dodání
          ks
            Římský kmín mletý (5 Kg)
            1 050,00 Kč
            913,04 Kč bez DPH
            1 050,00 Kč
            913,04 Kč bez DPH
            SKLADEM - Ihned k dodání
            ks
              Římský kmín mletý (25 Kg)
              4 975,00 Kč
              4 326,09 Kč bez DPH
              4 975,00 Kč
              4 326,09 Kč bez DPH
              SKLADEM - Ihned k dodání
              ks
              Kompletní specifikace

              Cumin - Římský kmín mletý

              Použitá část rostliny: mleté semeno

              Vzhled a barva: sypká směs, barva světlehnědá do hněda

              Vůně a chuť: aromatická silná vůně, ostrá kořeněná chuť

              Použití v kuchyni: při pečení pečiva, výroba salámů a sýrů, přísada do kari, do polévek, omáček, salátů nebo pečeného masa. Někdy se míchá se skořicí a koriandrem.

              Historie a současnost: Už od starověku je znám z Egypta, Řecka a Říma. Později se rozšířil do dalších zemí včetně Afriky a nyní se pěstuje i u Středozemního moře a v Indii. V Čechách je znám jako pilaf. Na rozdíl od obyčejného kmínu je drobnější.

              Náš tip: Cumin je výbornou přísadou například do Arabského chleba!

              Recept:

              Arabský chléb

              2 lžičky soli, 1 lžička římského kmínu, 550ml teplé vody, 7g sušeného droždí, 1 vejce, 500g hrubé bílé chlebové mouky

              Hrubou mouku vsypeme do mísy, přidáme sušené droždí, sůl a římský kmín. Přilejeme vodu, až těsto ztuhne. Necháme 1,5 hodiny vykynout. Vyrobíme bochánky. Pečeme nejdříve 10 minut při 200 °C, pak snížíme teplotu na 160 °C.


              Pro shlédnutí kompletního sortimetu - klikni zde

              Zboží zařazeno v kategoriích
              Obchod ověřený zákazníky
               

              Kontakt
              Logo
              Využijte náš chat, vpravo dole na obrazovce.
              Copyright © 2020 - www.profikoreni.cz